Takipçi Paneli Fiyatları

Takipçi Paneli Fiyatları

İnstagram takipçileri için online panelde birçok sayıda takipçi alabilir ve hemen hesabınızı daha popüler hale getirebilirsiniz. Üye olarak panelden anında yararlanabilirsiniz.

Takipçi paneli fiyatları  ne tür paketler aldığınıza göre değişen bir durumdur. Garanti süresi ve diğer etkenlere göre taleplerinizi oluşturabilirsiniz.  Türk takipçi satın alabileceğiniz gibi hesap özelliklerinize göre yabancı takipçi de alabilirsiniz. Otomatik olarak paket yüklemesi gerçekleşmektedir.

Genel Takipçi Paketleri

İnstagram sayfanız için genel paketler 6,5 TL-9 TL fiyatları şeklinde görülebilmektedir. 1000 adet yapılacak alımlarda telafi sayısı ve toplam kapasiteye göre güncellemeler olmaktadır. Telafi gün sayısı da paketlerin fiyatında belirli olmaktadır. Telafi günü azaldığında hizmet de daha ucuzlamaktadır.

İnstagram Türk Takipçi Paneli Fiyatları

 Özellikle Türk instagram takipçileri almak isteyenler için bin kişilik bir paket taleplerinizde, kapasiteye göre 30-50 TL gibi fiyatlar bulunabilir. Türk takipçilerin kendi içinde çeşitleri ve yeni takipçi kapasiteleri değişmektedir. Örneğin Türk kadın takipçi ve 40 bin kişi kapasitesi vs. önemli kriterler arasındadır.

Telafi Günlerine Göre Garantili Takipçiler

Garantili takipçilerden almak istediğinizde 365 gün garantili veya 90 gün garantili seçeneklerden temin edebilirsiniz. Fiyatlandırma 1000 adet ve kapasite ile garanti günlerine göre alt başlıklarla sonuçlanmaktadır.

Otomatik beğenileri de instagram takipçi satın alma haricinde ekleyebilirsiniz. Türk beğeni türlerinden hangisini alacağınıza karar vermek için sayfamızı inceleyebilirsiniz. Beğeni paketlerinde ne kadar süre boyunca beğeni olacağına göre sayılar belirlenmektedir. Örneğin 30 gün boyunca beğeni almak hesabınızı önemli derecede avantaja geçirebilir.

İnstagram Takipçileri Nasıl Alınır?

Panel üyeliğinizi oluşturmadan İnstagram takipçileri alınması mümkün değildir. Üye olmak için isim, şifre ve iletişim bilgilerinizi girerek işlemlere başlayabilirsiniz. Panel açıldığında sormak istediklerinizi panel üzerinden sorabilir ve teknik destek alabilirsiniz.

Kurumsal Hesaplarda Takipçi Almanın Önemi

Firmaların İnstagram hesaplarında başarılı sonuçlar almak için hesaplarının kurumsal gösterilmesi önemlidir. Geniş bir takipçi kapasitesi verilen hizmetlerin tutarlılığına da bağlı olarak başarınızı artırabilir. Güven veren hesaplar için birkaç adımda takipçi alabilirsiniz.

Sayfalarınızda düzenli olarak yorum, beğeni, takipçi almak için garanti sürelerine de önem vererek işlem yapabilirsiniz. Takipçi paneli fiyatları  sorularınız için destek hattımız sizi beklemektedir.